LUBEKÖK

När vi säger måttanpassat, då menar vi måttanpassat – efter varje enskilt behov och önskemål. Ditt kök tillverkas efter din beställning. Varje skåp, hylla, lucka och bänkskiva går att få i exakt de mått som passar just ditt kök bäst.

Med ett brett utbud och många modeller så har vi något för alla. Lube ger mer kök för pengarna än du trodde var möjligt – vare sig du vill hålla kostnaderna nere eller lägga lite mer, så får du alltid värde för pengarna. Ett kvalitetskök handlar trots allt inte bara om fantastisk matlagning, det är också en investering.

Kom in i vårt showroom, ett av de första i Sverige, och ta del av den kvalité och design som blivit ett signum för Lube världen över. Genom ett kostnadsfritt ritnings- och prisförslag finner vi lösningen som passar din personlighet, som uppfyller dina drömmar och möter dina behov. Vi nöjer oss inte förrän vi hittat köket just för dig – skräddarsytt och måttanpassat. Självklart får du en 3D-skiss av ditt framtida kök, där vi sätter din vision på pränt och bjuder på en levande förhandstitt.

Ger du oss sedan förtroendet att förverkliga din köksdröm, då kan du luta dig tillbaka. Vi ordnar allt – från måttanpassning och beställning, till leverans och montering. Under hela vägen har du en enda kontakt: din rådgivare hos Lube Vänersborg.

Men egentligen är vi inte här för att skryta om alla funktioner eller slå våra kökskollegor på fingrarna. Vi vill bara göra ditt kök bättre och din vardag enklare – för visst hänger de ihop.

Ett axplock av våra köksmodeller

Välkommen in i butiken för att se fler modeller

KONTAKT

Öppettider:
Tisdag – Fredag kl. 11:00 – 18:00

Adress:
Lubekök Vänersborg
Tenggrenstorpsvägen 18
462 56 Vänersborg

Telefon:
Laszlo 070-855 20 05

Hugo 070-853 55 57