VISSTE DU ATT

Visste du att?

Lube Kök Intarsia kök och inredning Vänersborg kökstillverkareLube är Italiens största kökstillverkare, och levererar upp emot 500 kök per dag åt kunder över hela världen. När vi säger måttanpassat – då menar vi måttanpassat. Ditt kök tillverkas efter din beställning. Varje skåp, hylla, lucka och bänkskiva går att få i exakt de mått som passar just ditt kök bäst.

 

– 49 000 m² solpanel gör Lubes fabriksanläggning helt självförsörjande på energi. Inga fossila utsläpp med andra ord.

– Lube är marknadsledande kring utveckling av antibakteriella ytor och material, som dessutom är snälla både mot människor och miljö. Som enda kökstillverkare är Lube också en del av EU-projektet ”Mundum”, som utvecklar ”gröna” material för framtiden.

– Allt material till Lube`s stommar kommer från återvunnet trä.

– Lube har också ett brett sortiment av kvalitetsmöbler, designade med våra olika köksmodeller i åtanke. Vi kan leverera ditt kök inrett och klart, enligt ett tydligt koncept. Med ett stort urval av material, färger och utföranden gör vi allt för att nå dina önskemål.

– Lube tillverkar handikappanpassade kök i den barriärfria serien ”Friendly kitchen”.

Du kan ta en rundtur i ditt nya kök med hjälp av Lubes VR-glasögon här hos oss – innan det vare sig är tillverkat eller monterat. Allt för att du ska vara säker på att det känns helt rätt. Kom in i vår butik i Vänersborg och få bästa möjliga förhandsvisning av ditt kök.

– Du kan använda Lubes app tillsammans med de fysiska katalogerna. Varje modell har en egen QR-kod, som du enkelt scannar med telefonen för att kunna dyka ännu djupare in i Lube-världen.

Testa vår interaktiva LUBE App

KONTAKT

Öppettider:
Tisdag – Fredag kl. 11:00 – 18:00
Lördag kl. 11:00 – 14:00

Adress:
Lubekök Vänersborg
Tenggrenstorpsvägen 18
462 56 Vänersborg

Telefon:
Laszlo 070-855 20 05

Hugo 070-853 55 57