VITVAROR M.M.

Miele

Grundat 1899, och fortfarande i familjernas ägo, är Miele ett vitvaruföretag med anrik historia. 1903 presenterade de sin första tvättmaskin och har sedan varit ledande i branschen. Vi på Lube Vänersborg erbjuder hela sortimentet: vitvaror som hällar, fläktar, ugnar och kaffemaskiner m.m. Eller varför inte komplettera städskåpet med en dammsugare av högsta kvalitet?

neff

Neff

Tyskbaserade Neff är de praktiska produkternas förespråkare – de står för lösningarna du inte visste du behövde. De levererar hela paletten av vitvaror så som hällar, diskmaskiner, kyl- och frysskåp, men mest kända är de kanske för sina originella ugnar; luckan smiter in under ugnen vid öppning och lämnar utrymmet framför helt fritt.

Siemens

Prisvärd innovation är vad som sammanfattar Siemens produkter bäst. De ligger hela tiden i framkant, med tekniska lösningar du annars bara hittar i det riktiga premiumsegmentet. ”Det digitala köket” låter inte bara vitvarorna prata med varandra – startar du hällen berättar den i sin tur för fläkten att stekos är på ingång – det låter även dig kommunicera med dem, direkt via din smartphone.

Gaggenau ugn Lube kök Vänersborg

Gaggenau

Det finns de märken som tillhör premiumklassen, och så finns det de märken som skapar en egen klass – en helt egen standard. Ett sådan märke är Gaggenau. Med sina ikoniska ugnar, maffiga kylskåp och innovativa produkter är Gaggenau de som inte är som de andra. Kom in till oss och känn skillnaden.

MÖBLER

Lube har ett brett utbud av kvalitetsmöbler, både till köket och vardagsrummet. Kvalitén håller samma höga kvalitet och finish som våra kök, och är dessutom designade med de olika modellserierna i åtanke. Vi kan därför matcha ditt nya kök med tillhörande möbler, och få en genomgående design med enastående helhetsintryck. Se vårt fulla utbud av möbler här

KONTAKT

Öppettider:
Tisdag – Fredag kl. 11:00 – 18:00

Adress:
Lubekök Vänersborg
Tenggrenstorpsvägen 18
462 56 Vänersborg

Telefon:
Laszlo 070-855 20 05

Hugo 070-853 55 57